Dakdragers

Huur dakdragers

Dakdragers

 

Dakdragers
Voor het vervoer van bagage, zoals een dakkoffer of een fietsdrager, op het dak van uw auto dient u gebruik te maken van dakdragers. Wij verhuren enkel dakdragers voor auto’s met een ‘normale’ dakrailing. Deze dakrailing staat op het dak van de auto. De railing is op slechts enkele punten met het dak verbonden en tussen het dak van de auto en de railing bevindt zich een open ruimte. Hierdoor is het mogelijk om met een hand om de railing heen te pakken. Zie als voorbeeld de tekening hiernaast.

Beschikt u over een ander type dakrailing dan kunt u een geschikte dakdrager vooraf bij ons bestellen zodat wij u deze op maat kunnen leveren. Dakkoffers.nl heeft een nauwe samenwerking met CAM Driver. Zo kunnen wij voor alle automodellen een op maat gesneden dakdrager-oplossing aanbieden. CAM Driver produceert de beste dragers met topkwaliteit. Deze dragers zijn door hun nauwkeurige design geluidloos tijdens het rijden en hebben een groot draagvermogen.

Welke dakdrager voor uw auto geschikt is, is afhankelijk van het type auto (sedan, hatchback, station, coupe), het model, het bouwjaar van de auto en het type dakconstructie van de auto. Voor nagenoeg alle type auto’s is er een dakdragersysteem voorhanden. Meer informatie over dakdragers kunt u vinden op de website www.sorent.nl.

Heeft u geen ‘normale dakrailing’ en wilt u meer informatie over een dakdrager die wel bij uw auto past, stuur dan een e-mail naar info@dakkofferstehuur.nl met uw naam, woonplaats, telefoonnummer en natuurlijk uw type auto zodat wij u een passend voorstel kunnen aanbieden.